Walcząc z nudą w bezglutenowej kuchni powstają zaskakujące smaki. Polędwiczki na dwa sposoby podane z prażoną kaszą gryczaną. Palce lizać!
Parówka, pomidor i ziemniak w wersji śniadaniowej 🍽. Pyszne i szybki sposób na śniadanie bez glutenu, mleka i jaj.
Polenta to potrawa z gotowanej kaszy kukurydzianej z dodatkami, podawana z mięsiem, zupą lub sałatką.🥘🥘🥘
Ryby to źródło cennych kwasów tłuszczowych Omega 3 🐟 Sprawdź jak smakują kotlety rybne z koperkiem.
Ulubione danie wszystkich łasuchów! 🌿🍅 Wegańska wersja lazanii z sosem beszamel i pomidorowym. Bez glutenu, nabiału i mięsa.
Niesamowite wegańskie danie z kaszy gryczanej i boczniaków. 🌿🌿🌿 Sycący posiłek gotowy w 15 minut.
Śniadanie to najważniejszy posiłek dnia! Poznaj przepis na sycące placuszki ryżowe, bogate w kwasy Omega3, witaminy i mikroelementy.
Good Food & Hashimoto przedstawia: Cukinia w roli głównej z farszem z indyka i pure ziemniaczanym.
Fantastyczny przepis na bezglutenowe śniadanie z tortillą w roli głównej, z ogromną ilością witamin i składników mineralnych.
Good Food & Hashimoto przedstawia: Kruchy i pikantny kurczak z ananasem i mlekiem kokosowym.
Good Food & Hashimoto przedstawia: Pizza na puszystym spodzie, z najzdrowszymi dodatkami i niską kalorycznością!